ForumYoLu
(¯`•.(¯`•. Hoşgeldiniz .•´¯).•´¯)

ÇOK KOLAY ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ!


! SİTEDEN YARARLANMAK IÇIN ÜYE OLUN !
! ÜYE OLMADAN LİNKLER GÖRÜNMEZ !
! GİRİŞ YAPMADAN REKLAMLAR GİTMEZ !

ForumYoLu

ForumYoLu Web Yuvasına Hoşgeldiniz
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Kayan Yazı [Winamp Gibi]

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
RappeRSRC
Administratör

Administratör



Koç Keçi
Mesaj Sayısı : 449
Kayıt tarihi : 20/04/09
Yaş : 99
Nerden : Anadolunun İzmir-i
Lakap : RappeRSRC
Hayvanınız : 16
Takım : 2
Ruh Halim : 11


MesajKonu: Kayan Yazı [Winamp Gibi]   Salı Ağus. 18 2009, 19:14

'Formun uzerine Bir Picture Box yerlestirin ismide Picture1 olsun
'Formun uzerine Bir Timer yerlestirin ismide Timer1 olsun
'Picture Box'un icine bir Label yerlestirin ismi Label1 olsun
'Asagidaki kodu da direct olarak yapistiriniz
'Keyifli seyirler

Dim Kayan As Long
Private Sub Form_Load()
Label1.Caption = "Program RappeRSRC'e Aittir..."
Picture1.Width = 3000
Picture1.Height = 250
Label1.Top = 0
Kayan = Picture1.Width
Timer1.Interval = 10
Label1.AutoSize = True

End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Kayan = Kayan - 10
Label1.Left = Kayan
If Label1.Left <= Label1.Width * (-1) Then
Kayan = Picture1.Width
End If
End Sub



















YÖNETİCİ ALIMLARI DEVAM EDİYOR! YÖNETİCİ OLMAK İÇİN HEMEN BAŞVURUN!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://forumyolu.yetkinforum.com
 
Kayan Yazı [Winamp Gibi]
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GAZETEYE YAZI YAZMA
» Aqw'de İleride Olcaklar(Oyunu Bırakıcaklar Baksın)
» CEZA MP3LERİ
» Gafletten uyan

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ForumYoLu :: Bilgisayar :: Visual Basic-
Buraya geçin: