Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ]
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 449Kayıt tarihi : 20/04/09Yaş : 105Nerden : Anadolunun İzmir-iLakap : RappeRSRCHayvanınız : Takım : Ruh Halim :
Konu: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Cuma Mayıs 08 2009, 17:25
CD üzerinden oynanan oyun, oyunu indirdikten Cumhuriyet klasöründeki tüm dosyaları cd'ye kaydediyoruz. Baslangıcta ****** bandırma vapuruna biniyor ve sorular gelmeye baslıyor, soruları bildikce Bandırma Vapuru ilerliyor. Sorular zorluk derecelerine göre 6 kategoriye ayrılmış, hangi sayıya basarasanız o zorluk derecesinde sopru geliyor ve o kadar adım ilerliyorsunuz. OKS,ÖSS, KPSS öğrencilerinin aslında tam ihtiyacı olan oyun...
1000 adetin üzerinde Cumhuriyet tarihi sorusu ile bilgileriniz tazeleyin. - 6 kademe zorluk derecesine göre seçeceğiniz sorular sizi oyunda başarıya götürsün. - Cumhuriyet tarihinin dönüm noktaları ile ilgili etkileyici animasyonları izleyin. (9 adet) - 3 boyutlu grafik ve tasarımlara hayran kalacaksınız. (Gerçeğe uygun özel tasarım ve çizgiler) - O günlerin heyecanını ve zorluklarını gerçek gibi yaşayacaksınız. - Oyun boyunca ****** ile beraber Cumhuriyet'i kuracaksınız. - Türk milletinin Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Kuruluşu ile ilgili Gerçek Görsel Öğretim oyunu. - Oyun oynayarak Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Kuruluşu hakkında bilgi sahibi olun. - Hazırlanan soruyu bilir, doğru şıkkı işaretlerseniz oyunda ilerleyebilirsiniz. Eğer yanlış cevabı işaretlerseniz, doğru cevabı oyun size bilgisayar ekranında gösterir.
Linkler yenilenmiştir
..:: Sorunlar ve cevapları ::..
1. Her iki dosyayıda indirdim. Winrardan dışarı çıkarırken hata veriyor. - Şifreyi doğru girin. Winrar şifresi www.sosyalbilgiler.info - CRC hatası veriyorsa, dosyalar bilgisayarına doğru yüklenmemiş tekrar yükleyin.
2.Winrardan çıkan dosyaları CD ye kaydettim. Ancak oyun açılmıyor.-Winrardan çıkan Cumhuriyet klasörünün içindeki dosyaları CDye yazdıracaksınız. Cumhuriyet klasörünün kendisini değil! -CD kaydetme de sorun olabilir. Yeniden CD ye kaydedin.
Replerinizi bekliyorum daha önce verildi ancak bu hem daha açıklayıcı hem linkleri yeni hadi indirin arkadaşlar çok faydalı!
Alıntı
En son RappeRSRC tarafından Perş. Eyl. 17 2009, 14:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Dracula01 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 65Kayıt tarihi : 07/05/09Yaş : 27Nerden : Sanane Lan Manyak !!!Lakap : KubiHayvanınız : Takım : Ruh Halim :
Konu: Geri: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Paz Mayıs 10 2009, 06:29
kanka ya ben bunu cd sini almıştım böyle değildi gerçekten böyle stratejimi bu bendeki soru soruyodu doğru cevaplarsan ilerliyodun böyleyse indirmicemde söylermisin ?
RappeRSRC Administratör
Mesaj Sayısı : 449Kayıt tarihi : 20/04/09Yaş : 105Nerden : Anadolunun İzmir-iLakap : RappeRSRCHayvanınız : Takım : Ruh Halim :
Konu: Geri: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Ptsi Mayıs 11 2009, 10:27
Evet doğru biliyorsun. Soru soruyor doğru cevap verirsen ilerliyorsun...
ßy.NeKaR Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 97Kayıt tarihi : 12/08/09Yaş : 34Nerden : SamSunLakap : NeKaRHayvanınız : Takım : Ruh Halim :
Konu: Geri: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Perş. Ağus. 13 2009, 15:47
beyler konu için saol
Misafir Misafir
Konu: Geri: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Salı Eyl. 15 2009, 23:24
bende cd si var :Turk2:
RappeRSRC Administratör
Konu: Geri: Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ] Salı Eyl. 15 2009, 23:38
Cumhuriyet [ ****** ile birlikte Cumhuriyeti tekrar kurun! ]